Mijn ontbijt bestond voorheen uit voornamelijk brood en af en toe eens yoghurt met muesli.
Sinds ik me verdiep in het suikervrij eten via bijvoorbeeld de Sugarchallenge realiseer ik mij dat er veel meer lekkerdere alternatieven zijn. En het mooie; deze bevatten ook nog eens minder toegevoegde suikers.
Zo ben ik de Wasa zuurdesem rogge crackers belegd met Hüttenkase of Geitenkaas erg gaan waarderen.
Ook de apple crumble heb ik dit weekend voor het eerst gemaakt. Het was nogal een grote hoeveelheid en bij navraag bleek dat ik dit kon invriezen. Dat heb ik dus ook gedaan. Vanmorgen heb ik een portie ingevroren apple crumble in de oven opgewarmd en heerlijk met Griekse volle yoghurt gegeten. De gehele morgen heb ik geen trek in andere dingen gehad. Ik merk echt dat ik hierdoor langer verzadigd ben.
Eigenlijk ben ik wel benieuwd hoe jij altijd ontbijt, heb je gezonde tips voor mij?