Ontspannen weekend!

Wat een fijn weekend hebben we achter de rug!

Gisteren stond in het teken van muziek en vandaag hebben we met z’n allen gezwommen 😀

Gisteren was de Taptoe in Alkmaar. ’s Middags was er een streefparade en een presentatie van de bands die ’s avonds aan de Taptoe mee doen. We waren rond 14:00 in de stad, hebben genoten van de muziek en besloten er ook nog even wat te eten. Gezien mijn strijd tegen de kilo’s heb ik als hoofdgerecht een maaltijdsalade carpaccio genomen. Deze was erg smakelijk 😀
Helaas kon ik een dessert niet laten staan en heb ik een dame blanche genomen. Ik weet, een kopje thee is gezonder, maar deze kan ik thuis toch ook nemen?

Je merkt het, ik moet nog erg wennen aan die gezonde levensstijl en laat me af en toe nog wel gaan.

Toen we bij de bushalte aan het wachten waren, zeiden we spontaan dat we ook terug konden lopen naar huis. Hmmm, ter compensatie van mijn dessert, was dat misschien wel een goed plan. Bijna drie kwartier lopen, maar dat voelde wel goed!

Vandaag zijn we begonnen met de heerlijke apple crumble als ontbijt. Vervolgens zijn we naar het zwembad gegaan. Manlief en zoonlief zijn in de waterspeeltuin beland en ik heb 45 minuten gezwommen in het 50 meter bad. Op een gegeven moment op mijn rug en dan alleen met mijn armen. Dát voelde ik wel ná het zwemmen, haha!

Vanmiddag zijn we even naar mijn zusje geweest. Haar zoontje is al een aantal dagen ziek, dus we moesten even op ziekenbezoek. Eenmaal weer thuis ben ik gaan koken. En normaal hou ik niet van aardappelen, groente en vlees op de zondag. Dan moet het gewoon wat makkelijker en eenvoudiger, maar goed… de komende week wordt het een drukke week, dus dan toch maar gezond. Gekookte aardappelen, bal gehakt en bloemkool. Ach, we doen het er maar mee 🙂

Hoe denk jij over eten op zondag?

Advertentie

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s