Wie Is De Mol vodcast

Jaren geleden luisterde ik voor het eerst naar de Wie Is De Mol podcast gemaakt door Joeri van Breukelen. Op mijn iPod, als ik ging lopen naar het werk, luisterde ik naar de podcast. Wat was dat leuk! Humor en serieuze theorieën over wie nu de mol zou kunnen zijn, werden in de podcasts besproken. Later werden de podcast (alleen geluid) veranderd en werden het vodcasts (met geluid én beeld!). Het was jammer dat ik dit nu niet meer lopend kon luisteren (want dan mistte ik het beeld), maar uiteindelijk kon ik ook de vodcast niet meer wegdenken in mijn mollenseizoen. En wat maakte Joeri er een mooie “uitzending” van. Echt, ik heb er van genoten.

Des te minder leuk vind ik het, nu hij heeft medegedeeld dat hij er mee gaat stoppen! Neeeee! Elke week keek ik er naar uit om naar zijn verzameling van theorieën te luisteren en te kijken. Maar zoals hij zelf zegt in zijn laatste vodcast; alle theorieen en grappen zijn al eens voorbij gekomen. En door het verplaatst van de uitzending van de donderdag- naar de zaterdagavond komt hij in de knoei met het maken van de vodcast. Jammer, jammer! Echt, heel jammer.

Gelukkig is er op social media genoeg te te vinden over alle mogelijke theorieën. Maar ik ga toch vooral zelf genieten van dit nieuwe seizoen van Wie Is De Mol. En jij?

Advertentie

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s