Wie Is De Mol – Molboekje 2018

Molboekje 2018Heel toevallig zocht ik dit weekend op Bol.com naar het Molboekje voor het volgende seizoen. En tot mijn verbazing kon ik deze al bestellen 🙂

Ik weet nog goed dat ik afgelopen jaar bij Moltalk aanwezig mocht zijn. Daar waren ook andere fans aanwezig en zij konden geen Molboekje meer vinden!

Daarom bestel ik mijn Molboekje altijd direct zodra het kan. Zo ook nu… Ook al wordt deze pas halverwege november geleverd, ik kan hem maar alvast besteld hebben!

En zodra het boekje binnen komt, ga ik het doorspitten. Staan er hints in? Er is een seizoen een Molboekje geweest waar je met de Layar app hints kon vinden. Erg leuk!

Natuurlijk ben ik ook erg benieuwd welke kandidaten er komend seizoen weer mee doen. Er zijn al wat suggesties op internet te vinden. Echte molloten hebben onderzoek gedaan en bepaalde BN-ers zijn een korte periode weinig online geweest. Zou het dan kunnen zijn dat zij mee doen aan WIDM? We zullen het moeten afwachten!

Op Facebook beheer ik de Moltalk pagina. Dit had ik bedacht na het eerste seizoen van Moltalk, toen alleen nog online te zien. En moet je nu een paar jaar later kijken… Erg grappig, want ik heb er duidelijk bij vermeld dat het om een fanpagina gaat. Maar zodra ik een bericht post, gaan de cijfers door het dak (in tegenstelling tot deze blog, hahaha 😜).

In ieder geval kijk ik erg uit naar Wie Is De Mol 2018, maar straks na de zomervakantie eerst Expeditie Robinson 🙈

Advertentie

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s