Wie is de Mol 2020 deel 2

Dit jaar mogen we genieten van een bonus seizoen Wie Is De Mol 2. Een heus jubileumeditie. Wat zou dit kunnen betekenen?

Het molboekje is al besteld en na de zomer zitten we er weer klaar voor.

Maar wie zijn de kandidaten?
Daar is het moeilijk naar gissen. Doordat je niet precies weet wanneer deze serie is opgenomen, is het moeilijk zoeken. Ergens begin 2019 heeft de regisseur van het programma, Rick McCullough, op zijn instagram pagina gevraagd wie de lezers nog eens terug zouden willen zien in het programma. En sinds bekend is dat er dit jaar een jubileumeditie komt, denken mensen massaal aan oud-mollen en/of oud-kandidaten. Zouden deze mensen zich opnieuw laten strikken voor een opname? Een seizoen met alleen maar oud-mollen lijkt me erg lastig. Ze kennen de klappen van de zweep, en zouden ze het dan niet allemaal snel door hebben? Nee, dat verwacht ik dus niet.
Er gaan ook geruchten dat het de eerste afvallers zouden kunnen zijn. Bij de antwoorden op de vraag van Rick op zijn instagram pagina, werd de naam van Ron Boszhard ook veelvuldig genoemd. Als eerste afvaller in een jubileumeditie wéér als eerste afvallen; wie wilt dat nu nog een keer meemaken? Aan de andere kant; 9 andere eerste afvallers hebben dan wel een kans om verder te komen 😀
Al met al denk ik dat we nog even geduld moeten hebben. Op 4 augustus is het Molboekje beschikbaar en ergens voor die datum zal het bekend gemaakt worden. Spannend!

Waar is de reis heen gegaan?

Ook dat is lastig. We weten niet wanneer het is opgenomen en dus kunnen we ook niet gissen waar ze dan heen zouden kunnen zijn geweest. Vorig jaar was ik degene die in juni 2019 zag waar de regisseur zich bevond. Het werd niet in dank afgenomen dat ik dat naar buiten bracht, het werd zelfs in twijfel gebracht. Totdat ze de locatievermeldingen gingen verbergen. Dan weet je dat je het toch bij het rechte eind had 😉 En dat bleek ook toen we vorig jaar hoorden dat Wie is De Mol in China was opgenomen.

Maar helaas, zo’n actie doen ze bij de redactie niet nog een keer. Sinds de locatievermeldingen uit staan, zullen we dat niet meer kunnen achterhalen.

Het enige waar ik nog even aan kan twijfelen, is dat ze direct twee seizoenen achter elkaar hebben opgenomen. Want de locatie van presentator Rik was gewijzigd in Nieuw-Zeeland. Zouden ze dat hebben gedaan? Ik denk dat het te vermoeiend is om zoiets te doen. Dus ook voor deze vraag geldt; we moeten nog een kleine maand op het antwoord wachten.

Wat gebeurt er met seizoen 21?
Normaal gesproken zitten de opnames voor een nieuw seizoen er ook al weer op. Medio mei/juni worden vaak de opnames gemaakt. Door de Corona crisis is dat dit jaar nog niet gebeurt. Zou het zo zijn dat we in januari 2021 géén Wie is de Mol op televisie hebben?
De regisseur heeft eind mei wel een verkenningsreis gemaakt. Even dacht ik dat ze met de nieuwe groep zouden gaan. Maar daar lijkt het niet op (aangezien de kandidatenbegeleiders allemaal thuis lijken te zijn).
Overigens is, heel gek, het Molboekje voor 2021 ook al te reserveren. Terwijl de reis volgens mij nog niet eens gemaakt is. Ben heel benieuwd hoe het gaat lopen en wanneer we daar meer over horen!

Advertentie

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s